Golfen

De dichstbijzijnde golfbaan (11km rijden) is de Vimeiro Golf Course en is onderdeel van Ô Hotel Golf Mar ( gelegen in Torres Vedras). De 9-holes golfbaan is de eerst gebouwde golfbaan in Portugal.

De bekendste golfbanen in Portugal zijn Praia d’el Rey Golf en Campo Real. Als u wilt golfen met een prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan, dan is Praia d’el Rey voor u de aangewezen plek! De 18-holes golfbaan gelegen in Óbidos wordt zowel door privé en gesponsorde partijen gebruikt. Als u hier wilt golfen, moet u er rekening mee houden dat het bij Praia d’el Rey Golf verplicht is om in het bezit te zijn van een geldig golfvaardigheidsbewijs. Daarbij moeten, zowel de mannen als de vrouwen, een minimale handicap van 36 hebben. De bekende 18-holes golfbaan is Campo Real in Turcifal (30 minuten rijden) en is gevestigd tussen de adembenemende heuvels van Portugal. Campo Real is vanaf 8.00 uur ‘s ochtends geopend.

Surfen

Portugal is in de hele wereld bekend om zijn perfecte klimaat voor de surfliefhebber. De lange zandstranden in combinatie met de hoge golven zorgen voor een succesvol dagje surfen. 15 km ten zuiden van Peniche ligt Surf Camp Areia Branca zij kunnen u lesgeven ongeacht uw surfervaring, deze surfschool is geschikt voor alle niveaus. De stranden van Peniche, Foz do Arelho en Baleal zijn wereldwijd erkend als één van de beste en meest bezochte surfsports in Portugal. Dus voor een unieke surfervaring kunt u nergens beter terecht dan hier!

Karten

Bent u op zoek naar een dagje vol snelheid, maar wilt u wel van de zon blijven genieten? Dan bent u in Bombarral of Lourinhã op de juiste plaats! De outdoor kartbaan van Lourinhã ‘Dino Kart’ is bijna 1.000 meter lang en Bombarral ‘Kartódromo Internacional da Região Oeste’ is zelfs 1225 meter lang. Kortom, genoeg reden om hierheen te gaan met familie, vrienden en/of kinderen!

Wandelen

In de omgeving zijn er drie aantrekkelijke wandelroutes voor u opgesteld. Per route is er een link naar de routebeschrijving.

Pelo planalto Cesaredas

Pelos Caminhos da Batalha do Vimeiro

Rota dos Dinossauros

Overtuigd van Portugal? Boek nu uw verblijf…